Vjosa dhe Donika Gërvalla bëjnë kërdi !! fillojnë shkarkimet e papritura…

Presidentja Vjosa Osmani ka liruar nga detyra Ambasadorin e Misionit Diplomatik te Kosoves ne Gjermani, Beqe Cufaj.

Ne dekretin e siguruar nga Gazeta Express thuhet se Ministria e Puneve te Jashtme dhe Diaspores ngar kohet qe te ndermerr te gjitha veprímet e nevojshme per zbatimin e ketij Dekreti.

Ministrja e Jash.tme, Donika Gervalla ka shkarkuar hiç me pak se 13 ambasadore.

Keshtu ka mesuar Gazeta Blic nga burimet e saj.”Ministrja Gervalla ka marre vendim per shkarkimin e nje numri te madh ambasadoresh. Ajo ka shkarkuar 13 deri ne15 amba sadore, tha ky burim. Lidhur me kete, Gazeta Blic ka kontaktuar edhe me zedhenesin e Qeverise, Perparim Kryeziu, i cili tha se momentalisht nuk eshte ne dijeni.

Nuk jam ne di jeni. Kontaktoni me ministrine e jashtme. Nder kohe nga Ministria e Puneve te Jashtme ende nuk jane prononcuar rreth ketyre vendimeve. Lista drejtohet nga Zyra e Kontrollit te Pasurive te Huaja.

Lista e SDN per mban dhjetera mijera kompani, organizata dhe indi.vide te cilet jane identifikuar se paraqesin nje ker.cnim per sigurine kombetare te SHBA dhe politiken e jashtme dhe ekonomike.