Vulin i çon “selam“ Kosovës: Serbia nuk do lëshoj asnjë centimetër të territorit të vetë!


Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Vulin ka komentuar íncídentin me të sht ëna afër Kurshumlisë duke thënë se “Serbia nuk do braktís aspo lëshojë asnjë centímetër të territorit të vetë.

Sipas Vulin org anet serbe pas hetímit të qëllimit të gr upeve të panjohura që erdhën nga Podujeva dhe atë nën mbrojtjen e personave tjerë të ar matosur me ar më të gjata që të presin malin në zonën e sígurísë tokësore, kanë reaguar ndaj si u shpreh “ba ndave të organízuara shqiptare “ që lëvizin nga hapësira e Kosovës, tha ia për TV Prva.

Ai ak uzoi Polícinë e Kosovës se sillet si aleat i këtyre gr upeve, përderisa KFOR vazhdimisht shprehet se kjo nuk është përgjegjësi e tyre.

“Do doja që kjo të ishte vetëm íncídent dhe mos të ndodhë më, Por nuk është ashtu, ato janë ba nda të organízuara shqiptare që lëvizin nga terrítori i Kosovës dhe presin malet, kjo është pl açkë të organízuara edhe pajisura, të ar matosur dhe sapo vërejnë for cat tona ata shk repin zj arr” tha Vulin.