Xhesika Ndoji kapet mat me dy “sheika” në Prishtinë (Video)


Këngëtarja nga Shqipëria, Xhesika Ndoji ka qenë pjesë e një skeqi me dy sheika në Prishtinë.

Skeqi tregon se si vajzat mashtrohen pas pasurisë dhe bien në lajthitje të saj.

E kur e ka kuptuar Xhesika se “sheikat” janë nga “Komorani”, kështu reagoj ajo.