Zafir Berisha emocionohet kur tregon sekretin që e ruajti për 25 vjet (Video)


Zafir Berisha në emisionin “N’shpi” në KTV, shpalosi një histori nga jeta e tij që tha se kishte 25 vjet që e mbante në vete. Ai tha se në fillim të viteve ’90, për shkak të rrethanave politike iu desh atij dhe tre vëllezërve të tjerë të largohen nga Kosova mé póshté ndíqní vídeón nga Zafir Berisha.

Pikërisht në periudhën që ata ishin jashtë vendit, iu martua motra e vetme. Motrën nuk e panë gjashtë vjet. “Edhe baba ishte në Gjermani, nëna vetëm, motra Liza u martua pa asnjë burrë të shtëpisë”, tha ai.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…