Zbulohet ky detaj për Thaçin, Veselin e Selimin gjatë fluturimit në aeroplan!


Në pro cesve rbal shënohet se avioni me të cilin Thaçi udhëtoi për në Hagë, si dhe dy bashkëpunëtorë të tij të ngushtë, Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi, më parë ishte pastruar dhe dezínfektuar me kujdes. Nga raporti gjy katës, mund të konkludohet se ish-koman dantët e UÇK-së nuk ishin ulur së bashku dhe nuk kishin biseduar gjatë fluturimit që kishte zgjatur dy orë e gjysmë.

Aeroplani u ngrít të fluturonte në ora 15:53 pasdite. Thaçi mori ushqim, ujë dhe një ma skë të re për fytyrë. Në orën 17:15 pasdite, Sekretari informoi Ambasadën e Kosovës në Hollandë se tre të padíturit janë rrugës për në Hagë. Pije fres kuese u shërbyen përsëri në ora 18:00. Aeroplani ate roi në orën 18:28, dhe në orën 19:46, Thaçi, duke mbajtur një valixhe, çantë shpine dhe çantë tjetër, hyri në njësinë e parabur gimit në Scheveningen.