Zeka: Ja çka i tha Kurti Rexhep Selimit gjatë fushatës zgjedhore

Ish-deputeti Milaim Zeka thotë se kryeministri Albin Kurti ka ndryshuar qëndrimet e tij me ardhjen në pushtet. Ai ka përmendur disa raste, në të cilat sipas tij, Kurti ka vepruar siç tha “sipas melodisë europiane dhe amerikane”.

“Çka ka fol Albin Kurti kur ka qenë në opozitë?… Albin Kurti me krejt fuqinë e vetë e ka kundërshtuar Gjykatën Speciale, me krejt fuqinë e vetë i ka thënë: Shko Hashim por a po e përmend sot? Nuk po e përmend. Sepse është kryeministër”, tha Zeka në Kanal10.

“Në krejt fushatën e vetë i ka thënë Rexhep Selimit: Qe ku po ta bëj gruan deputete e mos të ndihet ty zëri, ama ty s’ta përmendi emrin”, shtoi ai.

“Albin Kurti nuk është më ai budalla i atyre 53 ditëve, atëherë kur u rrëzua (nga pushteti). Tash po sillet në bazë të ritmit dhe melodisë europiane dhe amerikane”, tha Zeka.

“Mos u sill (siç kërkojnë ndërkombëtarët) por rrëzohesh”, shtoi Zeka.

“S’ka qëndrime të vetat më”, tha ai.