Zeka: Me folë Sali Berisha për dinjitet, si me folë prostítutat e Hamburgut

Milaim Zeka thotë se Sali Berisha nuk mund të flasë për dínjítet. Ai thotë se z.Berisha nuk ka lënë asnjë veprímtar pa e etíketuar si spíun të Beogradit.

Ai shkruan:

Kjo puna e dínjítetit te Sali Berishes

Gjate krejte jetes te tij politike, nuk ka lane veprimtar te Kosoves pa e sh palle dhe etíketu si spíjun te Beogradit. Keshtu ka bere edhe me Remzi Hoxhen, e v ret, edhe e shpalle spíjun serb. Njesoje ka bere edhe me Hashim Thaçin.

Postimi tij: