“Zgjidhja për Kovíd s’është vaksína, i shkruajta Trump, por…” Hetem Ramadani bën deklaratën befasuese!


Themelues i Health Revolution, Hetem Ramadani ka deklaruar se kura e tij me farë të zezë, vaji të linit dhe mjaltë është çudíbërëse, pasi shëron Covídin.

I ftuar në ABC, ai ka treguar se i ka shkruar presidentit të SHBA, Donald Trump se vaksína nuk është zgjidhja, por nuk i kishte kthyer përgjigje.

“Unë e trajtova veten me ato që pata folur, me vítamínën C, acíd dhe glutamínën. Kur e thashe më 23 prill idenë, thashe kjo është e imja dhe ju ndihmon.

I shkruajta Trumpit, para 3-4 muaj dhe i thash që zgjidhja është glutícerína, jo vaksína. Ai nuk mu përgjigj, po shkoj vet në spital dhe u kurua.

Unë kam thënë një fjali para tre vjetësh se unë nuk shëroj askënd. Trupi ka një fuqi esencíale duke hequr toksínat dhe këtë e kam parë te njerëz të gj allë”, tha Ramadani.

Ramadani shprehet kjo zgjidhje që ai jep i ka ardhur në ndihmë shumë personave që janë shëruar nga sëmundje të ndrysgme si kan ceri në zorrën e trashë.

“Kjo tezë bazuar edhe në përvojat e mija funksionon. Unë kam rastet e mija që janë shëruar me kan cer, kur trupi su lmon vetveten, qelízat.

Për shembull, nuk ka kan cer në zorrën e trashë, edhe te covídi është njëlloj. Domethënë me anë të ushqimeve të shëndetshme është që në atë që ka krijuar natyra, është në një farë dhe ka inteligjencë mjaftueshëm për të na mbrojtur ne. Domethënë një farë ka magnezíumin që ne na ndihmon”, shtoi Ramadani.

Ramadani ka theksuar se pacíentëve me Covíd nuk u këshillohet të rrinë pa ngrënë pasi trupi krijon qelíza të ndryshme.

“Kam mbetur shtatë ditë pa ngrënë, vetëm me ujë. Nëse nuk hanë aktivizohet qelíza opoptozish dhe aktívizohen qelízat kan cerogjene nëse hanë. Problem është se varet nga ushqimi që hamë, kam ndejtur 7 ditë pa ngrënë në Dubai në 50 gradë celsius dhe luaja tenis. Pacíentët e mi ka ndejtur 33 ditë pa ushqim, pasi pas 33 ditësh trupi nuk ka uri, krijon trupi mole kula që nuk na nevojë.

Ndërsa nga covíd nuk këshillohet të rriuni pa ngrënë tre ditë se trupi krijon qelíza të ndryshme. Këshillohet vítamina, fara që përmban kalíum, antíoksídant. Për ndryshe në spítal nuk po i ushqejnë mirë i japin bukë dhe nuk po e ecin mirë me shëndetin, pasi ínfalmacíoni rrítet”, tha Ramadani.