Zh dukja e të riut nga Malisheva: Familjarët pranojnë një foto të një personi të lidhur me litar


Është zhd ukur 28-vjeçari Jetmir Rudi nga fshati Rud i Komunës së Malishevës. Sipas informacioneve të Policisë së Kosovës dy shohet se bëhet fjalë për k idnapim.

Policia e Kosovës për rajonin e Gjakovës ka sqaruar rastin për Sinjalin ku thonë se sipas informacioneve dy shohet se bëhet fjalë për k idnapim. Sipas tyre familjarët kanë pranuar një foto të një personi i cili ishte i lidhur me një lítar, edhe pse nuk dihet lokacioni dhe koha e fotos.

Familjarët po ashtu kanë njoftuar se Jetmiri kishte kríza ner vore e shëndetësore kohë pas kohe.

Ndërsa Polícia njofton se pritet të angazhohet dhe njësia K-9 në kërkim të të zhd ukurit.

“Ju njoftojm se sot me date 22.11.2020 rrethë ores 09:00 ne Stacionin Policor – Malishevë, ka ardhur familjari i personit te zhd ukur dhe i cili njoftoi se dje me datë 21.11.2020 rreth ores 17:00 vellau I tij J.Sh.R, lindur me 1993 kishte dalë nga shtëpia në fshatin Rud, dhe qe nga ajo kohë edhe pas kerkimit tek te afermit e tyre nuk kane mundur te kontaktojn me te, patrullat Polícore nga S.P Malishevë dhe disa bashkëfshatar jane kerkim te tij, sipas informacioneve dy shohet se bëhet fjalë për k idnapim (familjaret kanë pranuar një foto te një personi i cili ishte i lidhur me një litar, edhe pse nuk dihet lokacioni dhe koha e fotos). Pritet te angazhohet dhe njesia K-9 ne kerkim te te zhd ukurit”.