Zhvillimet e fundit në LDK, nis iniciativa për shkarkime brenda kësaj partie, ja kush është iniciatori


Për shkak të humbjes së bastionit të Llapit dje, brenda Lidhjes Demokratike kanë filluar zërat revoltues kundër strukturave të larta në këtë parti.

Delegati i Kuvendit të Përgjithshëm të LDK-së, Naser Arifi, ka marrë iniciativën për thirrjen e një kuvendi të jashtëzakonshëm të LDK-së.

Ai thotë se ky kuvend do të ketë qëllim përjashtimin e të gjithë atyre, siç thotë ai, që s’kanë të bëjnë me ideologjinë e as programin e LDK-së dhe shkarkimin e të gjithë atyre që e sollën LDK-në në këtë pikë.

Sipas tij, përmes këtij Kuvendi, do të ndalet poshtërimi dhe përdhosja e dinjitet të LDK-së.

Njoftimi i tij i plotë: