10 orë nën rrënojat e tërmetit, 15-vjeçari regjistron gjithçka me telefonin e tij (VIDEO)


Një 15-vjeçar në Turqi, Gunay Ozisik, i cili mbeti nën rrënoja pas tër metit tragj ik në Izmir të Turqisë, ka filmuar veten ndërsa kishte mbetur i bllokuar.

I mituri arriti të shpëtohej nga for cat zja rrfikëse 10 orë pas tërmetit, ndërsa video e regjistruar prej tij u bë virale në rrjet

E ëma e tij ka thënë se ishte në punë kur ra tërmeti, e po ashtu edhe i ati i tij dhe se po fliste me të birin në telefon, i cili kishte bërtitur “mama”, e më pas ndërtesa ishte shembur.

“Mu deshën 2 orë të shkoj anë shtëpi për shkak të trafikut dhe kur pashë ndërtesën të rrënuar mu drodh zemra, por fatmirësisht im birë arriti të mbijetonte”, tha ajo.