13-vjeçari i jep fund jetës se s’duronte dot më, po la një letër për prindërit që do ua thyej zemrën e shpirtin


Daniel Fitzpatrick i dha fund jetës edhe pse ishte vetëm 13 vjeç. Ai jetonte në Staten Island të Shteteve të Bashkuara.

Ai kishte lënë një letër për dy prindërit e tij para se t’i jepte fund jetës. Në atë letër Danieli kishte shkruar se në shkollë është tallur është fyer dhe është poshtëruar. Danieli i kishte dhënë fund jetës duke u va rur.

Shpirti i tij nuk mund të duronte më dhe ai i dha fund jetës. Në atë letër ai shkruante se edhe mësuesit kishin neglizhuar dhe se nuk kishin bërë asgjë për të ndaluar talljet dhe ofendimet ndaj tij.

Në atë letër ai fajëson prindërit që e kishin lëvizur nga shkolla. Ai kishte shkruar:

Në fillim ishte mirë. Unë kisha shumë miq, nota të mira dhe një jetë të shkëlqyeshme, por kur ndërrova shkollë dhe u ktheva më pas, gjithçka ndryshoi ndryshe. Miqtë e mi të vjetër ndryshuan, ata nuk flisnin më me mua dhe as nuk më pëlqenin mua. Unë heq dorë. Mësuesit… ata nuk bënë asgjë! ”

Familja e Danielit e përshkruan atë si një person shumë të ndjeshëm, por prindërit e tij janë të pikëlluar pasi mundën të bënin asgjë për ta shpëtuar.