“200 mijë euro i investova këtu“ Mërgimtari, Kurrë s’kam me ardhë më në Kosovë (Video)


M ërgimtarët qe përfunduan pushimet në Kosovë, po pë rballen me pritje të mëdha në Merdare. Këto situata që po përsëriten për shumë vjet, janë bërë të padurueshme për kosovarët e diasporës. Të enjten u prit deri në pesë orë për të hyrë ne Serbi, fakt ky që n ervozoi shumë vetë. “200 mijë franga i kam investuar në Kosovë dhe s’kam me ardh më kurrë. Arsyeja është qikjo pritje”, tha një qytetar që jeton në Diasporë ja edhe deklarata e tije n’vazhdim.