21-vjeçarja Nënë e 2 fëmijëve i jep fund jetës, Motra prek me fjalët (FOTO)

21-vjeçarja që i dha fu nd jetës në 4 shkurt. Motra e saj, Bethany e përshkroi Sophie si një vajzë e cila i donte “party”-t. Qindra njerëz kanë ndarë kujtimet e tyre për Sophie në rrjetet sociale që pasi ajo u largua nga jeta në mënyrë të papritur. Sophie ka lënë pas dy fëmijë të bukur Jake, dy vjeç dhe Riley, katër vjeç.

24-vjeçarja, e cila kishte një lidhje të ngushtë me motrën e saj, tha se Sophie kishte shumë miq dhe vinte nga një familje e madhe me shumë anëtarë.

Bethany shtoi: “Ishte 21 vjeç dhe jetoi një jetë kaq të v ështirë, asgjë nuk ishte kurrë e l ehtë për të dhe në fund, lu fta u bë shumë e v ështirë dhe ajo u lodh shumë për të luf tuar akoma dhe më”.