23-vjeçarja është nënë e re por njerëzit e shajnë: Më thonë je bërë si lopë po…

Kur nëna e re Demi-Louise Bailey postoi një foto ku po i jepte gj i vajzës së saj tre muajshe, ajo u habit nga komentet.Essex mum’s shock at breastfeeding photo backlash – BBC News

23-vjeçarja nuk ishte e përgatitur për k riti kat që i dolën përpara, veçanërisht pasi e gjithë kjo bazohej në pamjen e saj

Demi-Louise, nga Essex, ngrihet çdo ditë në 5 të mëngjesit për të bërë make-up-in e saj, për të bërë kaçurrela flokët, si dhe për veshur bukur por njerëzit nuk e pëlqejnë pasi ajo ka disa kilogramë më tepër seç duhet. “Më thonë që jam e sh ënd oshë”, tha Demi.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora