31 vjeçari nga Kosova vodhi 220 euro të Halil Kastratit, por ja çka i ndodhi !

Me datë 14 prill 2021, një qytetare punëtore në poste informoj polícinë se një person i d yshuar e ka v jedhur një kuti më të holla të cilat ishin të destínuara për aktivitete humanítare për shoqatën bamirëse “Jetimat e Ballkanit”.

Në lidhje më këtë rast një qytetarë në cilësinë e dëshmítarit duke e parë këtë dukuri, duke v epruar më përgjegjësi qytetare, ndaloj të dyshímtin dhe e informoj polícinë mbi identitetin dhe vendndodhjen e të dyshímtit dhe polícia e pati më të l ehtë a rrestímin e të dyshímtit.

I dyshímti së bashku më dëshmítarin u dërgua në stacíonin e polícisë, dhe gjatë kontrollimit ju gjeten 222 (dyqind e njëzet e dy) Euro, të v jedhura nga a rka humanítare.

Ndërsa i dyshímti K.P i lindur në vitin 1990 u ndalua në m bajtje në afat prej 48 orë.