74 vjeçarja shqiptare që jeton e vetme: Zgjohem në 4 të mëngjesit, gjithë ditën nuk futem brenda (Video)


Ajo çdo ditë zgjohet në ora 4:00 të mëngjesit. Puna e parë e saj është ndezja e zja*rrit. Prej 30 vitesh Rrushe Qorraj jeton vetëm në fshatin Drelaj të Rugovës. E moshuara asnjëherë nuk ka mundur të largohet nga ky vend. Në kasollen e saj prej druri 74 vjeçarja kalon katër stinët e vitit dhe aty e gjen qetësinë /Pamje mePosht

“Unë zgjohem herët dhe ora 4 nuk më gjen fjetur. Përgatis ndonjë ushqim të mirë çfarë vet dëshiroj”, tregon e moshuara.