A do ta votonit Ganimete Musliun për Presidente?


Ne kete sondazh behet fjale per Ganimete Musliun. Na tregoni se a do ta votonit ate per Presidente. Ajo eshte e duhur per vendin tone dhe eshte e menqur.

Tregoni me Po apo Jo dhe a mendoni se do kishte sukses Kosova me te.

Ajo tregoj shume here patriotizem ne kuvendin e Kosoves madje eshte edhe shume aktive ne te gjitha vendimet ne Kuvend gjithashtu ne partine Demokratike te Kosoves ajo eshte shume nje kundershtare e ashper e Albin Kurtit!