A duhet të jetë prap Kryeministër Albin Kurti?


Në sondazhin LIVE në DESKU, në pyetjen, “A duhet të jetë Albin Kurti kryeministër i ardhshëm i Kosovës”, kanë votuar gjithsej 116,219 persona.

Prej tyre 108,800 PO, apo 94 perqind si dhe 7,419 JO apo 6 perqind.

Qytetaret e Kosovës që pas mocionit për rrëzimin e qeverisë i kanë jep një përkrahje madhështore Qeverisë se Kosovës ne largim dhe sidomos Albin Kurtit të cilin në vazhdimësi po tregojnë se e duan për kryeministër të vendit dhe sondazhet e ndryshme tregojnë vazhdimisht se vetëvendosje do të jetë fituese e zgjedhjeve të ardhshme, gjithmonë nëse ato do të mbahen ketë vit.