A e dini sa gra i kishte Afrim Muçiqi?

Këngëtari i muzikës popullore ka th yer r ekord në këtë mes.

Ai, ishte i martuar prej vitesh, më pas hyri në lidhje me aktoren dhe këngëtaren Emine Toska, e pas shumë vitesh lidhje me të u bashkua me kolegen e tij Halime Mani, shkruan “Kosovarja”.

Haline Mani, është gruaja e trete e Afrimit, me të cilen ai ka edhe një djalë. Çifti duken mjaftë të lumtur, edhe pse nuk shihen shpesh nën shoqërinë e njëri tjetrit.

Këto kohë Afrim Muçiqi ka qenë mjaftë i zëshëm sa i përket masave antíCovíd dhe mos lejimit të mbajtjes së dasmave dhe ahengjeve.