A e gjeni dot kush është nëna dhe kush është vajza? Ajo është nëna më e bukur (FOTO)

Mesa duket vitet nuk kanë ndikuar për keq në rastin e një nëne e cila ka sf iduar moshën e saj. Ajo duket si 20 vite me e re dhe të panjohurit mendojnë se ajo dhe vajza e saj janë motra. Veena Nayyar 48 vjeç, jeton në Slough, Berkshire. Veena ka një vajzë 28 vjeç ku mund të themi me plot bindje se duket më e re se vetë vajza Angeli.

Vennea është një make-up artiste dhe thotë se nuk ka asnjë sekret bukurie që e bën atë të duket kaq e re, meritën e marrin gjenet e saj.

Nëna e cila mund të thuhet se është mjaft s*ksi kur shkon në supermarket detyrohet të tregojë kartën e saj të identitetit kur ble alk ool dhe kjo është e bezdisshme për të.

“Njerëzit janë gjithmonë të tron ditur kur unë zbuloj moshën time. Ata shpesh mendojnë se unë jam të paktën 10 vite me e re. Jam e imët dhe njerëzit supozojnë se jam e re. Unë nuk e mbaj mend se sa herë jam detyruar të nxjerr kartën time të identitetit për t’i vërtetuar të tjerëve moshën aktuale.