A e keni ditur arsyjen pse Cima vishte rroba lara-lara?

Rasim Thaçi – Cima, gjithmonë njihej për humorin e tij dhe veshjen e tij lara-lara e me ngjyra të ndryshme.

Cima kishte treguar në një emision arsyen se pse ai vishte ato rroba.

Në një emision ai kishte shpjeguar arsyen se pse kishte veshur nëpër skeçe, pantallona të kuqe, jelek me ngjyra bardh e zi e këmishë të verdhë.

“Më herët kur ardhshin nga Gjermania ishin të veshur me shumë ngjyra e lara-lara, që me u dit që janë në Gjermani dhe nga kjo mu ka lidhë, dhe nga aty më ka mbet veshja me lara-lara”, kishte treguar Cima.

Më poshtë mund ta dëgjoni pjesën kur flet për rrobat: