A e keni ditur që Memli Krasniqi dikur ishte Këngëtar (Video)


K arrierën e tij e nisi si këngëtar. Ai ishte një ndër artistët e parë që sollën fr ymën e zha nrit rap/hip-hop në skenën muzikore shqiptare. Është fjala për Memli Krasniqin, anëtarin e grupit të famshëm “Ritmi i Rrugës”, të cilin e formoi që nga viti 1995, bashkë me Arbër Recin mé póshté mund ta shíhní vídeón kengen e Krasniqit.

Karrierën e tij e vazhdoi me shumë bashkëpunime. ‘Ritmi i Rrugës’ kishte realizuar albumet: “Bota është e jona” në vitin 2000, “Obsesion” në vitin 2002 dhe “Përjetësisht”, në vitin 2004.