A e keni ditur se gruaja e Agim Çekut ka qenë Miss, ja edhe tani duket kaq bukur!


Agim Çeku është një nga politikanët më serioz në ske nën politike vendore, i cili njihet si person i pr erë dhe pa shumë fjalë.

Përtej angazhimit të tij në jetën politike, bënë përshtypje edhe jeta e tij private. Ka shumë kureshtje për familjen e tij, por pak informacion të saktë.

Dihet që Çeku është në lidhje shumë vjeçare me ish “Miss Kosovën”, bukuroshen pejane Mimoza Harxhi, me të cilën ka edhe fëmijë, e e cila edhe sot e kësaj dite duket tamam miss. Sot, djali i çiftit ka festuar ditëlindjen me shokë e shoqe në një nga qendrat tregtare më të njohura në kryeqytet.

Në festën e ditëlindjes kishte bashkëmoshatar, e aty ishin edhe Agimi bashkë me Mimozën, të cilët rrallë për të mos thënë fare shihen bashkë në publik.