A e keni ditur se gruaja e Anton Qunit është Kroate, Ja si u njoftua me të (Video)


Anëtari i LDK’së Anton Quni ka rrëfyer njohjen dhe martesën me një vajzë kroate. Tregon se ai kishte kundërshtuar familjen, kur ata i kishin propozuar që ata t’i gjenin një vajzë më të cilën ai do të martohej. Në këtë mënyrë, ai ka rrëfyer njohjen me bashkëshorten derisa ishte në siujdhesë mé póshté ndíqní vídeón nga Anton Quni.

“Njoftova një vajzë e cila kishte ardhur t’i ndihmonte motrës gjatë lindjes. Që në momentet e para mes nesh lindi njëfarë kimie”, shpjegoi Quni.