A e keni ditur se ky është burri i Gresës, Një biznismen i njohur në Kosovë! (FOTO)


Gresa Behluli i dha fund beqarisë beqarisë me biznesmenin e njohur kosovar nga Prishtina, shkruan RepublikaOnline.

E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.

Emri i tij është Lulzim Ibrahimi, një biznesmen i njohur, derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina.

Përndryshe, vëllai i Lulzimit, Trim Ibrahimi është dizajnues i flamurit të Kosovës.