A e keni ditur se Sabri Fejzullahu ka qenë deputet, ja me cilën parti


Sabri Fejzullahun nuk e kujtojmë vetëm si këngëtar.

Përveç një këngëtar i njohur dhe shumë i dashur, ishte një periudhë kur Sabri Fejzullahun e shihnim edhe si deputet në Parlamentin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës.

Ai në emisionin Express Rozë, ka folur më shumë për këtë periudhë.

Se çfarë ka thënë për këtë, e mësoni në videon e mëposhtme.