A e keni ditur se Shyhretja ka edhe një vajzë shumë të bukur që pak herë doli në publik ? (FOTO)


Njomza Martinaj është vajza e madhe e Shyhrete Behlulit.
Publiku e njeh mjaftë mirë pasi jo rrallë është pjesë e mediave rozë.
Njomza përveç si vajza e këngëtares, njihet si grimere profesionale, zanat ky që e bëri kaq të famshme.

Sa i përket jetës private ajo është e martuar dhe nënë e tre fëmijëve, dy vajzave e një djali.
I saj i hasretit e pati ditëlindjen ku mori urime të shumta nga gjyshja, tezet e shumë fytyra publike.