A e keni parë ndonjëherë Teutën Kaqurrele? shikojeni sa bukur duket me këtë frizurë! (FOTO)


Teuta Krasniqi e ka uruar publikisht nënën për ditëlindje.Aktorja e njohur shqiptare, Teuta Krasniqi, sot e ka pasur një arsye më shumë për të festuar, shkruan lajmi.net. Kjo për faktin se nëna e saj feston ditëlindjen dhe nuk ka pasur se si të mungoj urimi publik i Teutës mé póshté mund ta shíhní fótón e Teutes.

Ajo zgjodhi një foto të veçantë të nënës e cila shihet se është realizuar para shumë vitesh. Pranë këtij postimi Teuta ka shkruar fjalët zemre.