A është kjo e mundur që Lutfi Haziri të mos e njehë gruan e tij? (FOTO)

Lutfi Haziri dhe Mirvete Bajrami apo ndryshe e njohur si ‘Mika’ ka vite që janë bashkë, ata madje janë të martuar e prindër të katër fëmijëve.

Ndryshe, Lutfiu është i pari i komunës së Gjilanit, kurse bashkëshortja e tij Mirvetja dikur ishte këngëtare mjaft aktive në skenën muzikore, e tash ka vite që nuk ka lansuar ndonjë projekt.

Mika shpesh përflitet për pamjen e saj të jashtme se si nuk e ka ndie pleqërinë, se si ka ndryshuar e gjëra të tilla.

Por, duke nxjerrë imazhe nga arkivi i saj i dikurshëm si këngëtare, vërehet se Mirvetja nuk i ka rezistuar epokës së operacioneve.

Ndryshimi i saj është aq i madh, sa me siguri edhe Luta e ka pas të vështirë të pajtohet me pamjen e saj të re.

Por, tani ai është mësuar me bashkëshorten e tij të bukur, e përveç saj as vajzat e tij nuk kanë lënë pa kryer botox.

Kjo është pra bota moderne, mësohesh se ç’ke me të.