A është ky 70 vjeçari më elegant e më me stil në Prishtinë?

Dibran Tahiri prej një jete është në skenë.

Ai, është ndër gjeneratat e para të aktorëve profesionist të Teatrit të Prishtinës.

Ai, ka luajtur me dhjetra shfaqje me rëndësi dhe ka marrë gjjthë duartrokitjen e publikut.

Madje, ishte i angazhuar edhe në film.

Por, masa e gjërë e njeh përmes rolit të “Dinit” tek seriali i parë në vend, “Familja Moderne”, ku aktori ka shkëlqyer vërtet.

Aktori, ndonëse në të 70-tat, është beqar, ama ende shumë energjik, pedant dhe me stil. /Kosovarja