A është ky personi Millosheviqit që loboi në Gjykatën Speciale për Ish Komandantët e UÇK-së? (Video)


Kordinimi i Serbisë më Gjykatë Speciale ka vënë në pah ak uzat që po ngarkohen ndaj ish-presidentit Hashim Thaqit dhe ish-krerëve të tjerë shtetërorë që tashmë janë të arr estuar në Hagë. InDoks në këtë dokumentar ka publikuar ak uzat që shteti serb ka dorëzuar ndaj ish-udhëheqësve të UÇK-së në Hagë mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Indoks.

Në këtë dokument serb thuhet se Rexhep Selimi dhe Hashim Thaçi, ka formuar një grup të quajtur “Shqiponjat e zeza” për përndjeken dhe vr asjeve të kundërshtarëve poltik.