“A jam unë në listë”? Adem Salihaj tregon një bisedë të Gani Gecit dhe Hashim Thaçit, çfarë thuhej aty?


Ish-deputeti i Kosovës, Adem Salihaj pas arre stimit të Jakup Krasniqit nga Gjykata Speciale, ka reaguar ndaj Hashim Thaçit. Salihaj përmes një postimi në Facebook thotë se, kur ndërkombëtarët i kanë thanë Thaçit se duhej të formohej Gjykata Speciale ai i ka pyetur se a është vet në atë lístë mé póshté ndíqní postimin e Salihajt.

Sipas tij, përgjigja ishte jo, dhe atëherë ka thanë se nuk ka pro blem. Salihaj në reagimin e tij, ka treguar edhe një ngj arje mes Gani Gecit dhe Hashim Thaçit.