A janë të pasur hoxhallarët në Kosovë? (Video)


Këtë të premte në “Dhoma e Rrëfimit” i ftuar hoxhë, Bekim Jashari ka rrëfyer për tolerancën ndërfetare, lu ftën e UÇK-së, pasurinë dhe magjinë e zezë, shkruan OnAir

Madje ai i pyetur për pasurinë e hoxhallarëve në Kosovë nuk ka hezituar që të përgjigjet.

Shikojeni videon e listuar më poshtë.