“A je normal o axh?” Plaku 60 vjet e ndjek në mes të rrugës një vajzë të mítur dhe i ofron para për t’u takuar !

Një r ast i r ëndë raportohet të ketë ndodhur në rrugën “Beteja e Koshares” në Mitrovicë.

Një burrë rreth të 60-ve e ka nga cmuar një vajzë të mítur, duke i ofruar edhe para për t’u takuar, shkruan “Jepi zë”.

Dëshmítare për këtë r ast është bërë aktivistja Neri Ferizi, e cila thotë se e pa dhe më pas e takoi vajzën e cila ishte tme rruar.

Kjo shoqni ka rreshqit! Duke u kthy rruges per ne shtepi (me njemije p robleme te mija) nje plak diku ne te 60-tat e tij e ndjekte nje vajze te re e cila filloj me kajt me lot duke i bertíte atij: “A je n ormal o axh?” Kur u afrova, kjo vajza (e mítur) po tregon qe ky njeri e ndjeke shpesh duke i ofru edhe para per me u taku me te. E thirra edhe polícine por derisa u afrova, ai vec iku dhe nuk kam ndonje emer apo informate me shume, pervec pamjes se tij. Polícia me premtoi qe ka me patrullu ne ate pjese”, ka shkruar Ferizi.