“A je ti Ramushi? – si po shkojnë punët në Kosovë”/ Haradinaj rrëfen takimin me Milloshevçin në Hagë


“E kam parë disa herë, kemi qenë në kate të ndryshme, unë kam qenë në katin e tretë, ai në katin e parë për shkak të moshës dhe afërsisë me sallat e punës për avokatët, por zakonisht kur kemi pasur vizita apo takime me avokatë, kemi shfry tëzuar të njëjtat hapësira të përbashkëta mé póshté ndíqní vídeón e Ramush Haradinajt.

Kemi folur dy tre herë. Herën e parë nuk e njoha, e kemi parë në televizor, kostum, aty e kishte lëshuar fo rt, kishte rënë për tokë.