A ju kujtohet Dreni i cili luante me Cimën dhe Lecin, shikojeni sa i bukur duket sot! (FOTO)


‘Dren Kurumlia’, ky ishte emri i djaloshit i cili aktronte bashkë me Cimën, Lecin, Hasan Kungjin, Fizzën dhe aktorë të tjerë, shkruan Gazeta NewBorn. Dreni kishte luajtur role të ndryshme në humore të ndryshme me artistët e lartë cekur mé póshté ndíqní fótót nga Dreni.

Qysh në moshë të re, ai kishte filluar ta zhvilloj talentin e tij prej humoristi. Por sot ai ka ndryshuar me të madhe dhe është bërë një djal tejet joshës për femra.