A ju kujtohet Miranda Hashani? Nuk e keni parë kaq shumë vite , Ja ku gjindet dhe sa bukur duket


Këngëtarja e njohur shqiptare Miranda Hashani ka filluar të merret me muzikë qysh në moshën 5 vjeçare.

Që atëherë ka zbuluar talentin e saj, duke hyrë fuqishëm në tregun muzikor, për të cilin krijojë hite të mëdha e të pashlyeshme, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse është 47 vjeçare, ajo vazhdon ta mbajë veten në top formë, ku lirshëm mund të themi se me këtë pamje që e posedon i lë nën hije edhe vajzat e reja.

Së fundmi ajo ndau një imazh duke pozuar ulur me një fustan të shkurtër në të cilin tregojë hiret trupore dhe bukurinë e saj natyrale, duke shkëlqyer si gjithmonë./Kosovarja/

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…