A mund ta gjeni Albin Kurtin në këtë fotografi? (FOTO)

Në rrjetet sociale është publikuar një foto e një grupi të nxënësve të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Prishtinë, raporton Express

Në mesin e nxënësve që gjenden në këtë fotografi është edhe kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Nuk dihet në cilin vit është shkrepur kjo fotografi, megjithatë duket se Kurti dhe nxënësit tjerë janë në moshë të re.

Ndërkohë, Kurti para pak vitesh kishte treguar se tetë klasët e fillores i kishte kryer në shkollën “Naim Frashëri” në Prishtinë./Express