A mund ta ketë dikush maskën më të shtrenjtë se Genta Ismajli? (FOTO)


Këngëtarja e njohur Genta Ismajli është një nga emrat e famshëm të muzikës, që dikur ishte mega hít. Por, me kalimin e viteve dhe ardhjen e emrave të shumtë në ske nën muzikore, impakti i Gentes sikur u zb eh pah, shkruan “Kosovarja”.
Dhe, kështu nuk ndodhi vetëm me Genten, por edhe me shumë yje të tjerë të kohës, që dikur ishin në ma je e sot nuk e gëzojnë më atë pozítë mé póshté shíhní fótón nga Genta.

Gjithsesi, këngëtarja duket e lumtur me jetën prívate, në krahët e të dashurit turk, i cili po e mbanë mirë. Gentes veç ma ska i kushton bukur para.