A prishet Abdesi nëse ju flasim musafirëve për dore, Ja çka thotë Hoxhë Shefqeti (Video)

Në Kosovë është e theksuar shumë Feja Islame, dhe se populli dëshiron që sa më shumë të dijë rreth fesë të cilës i përket 90% e popullit tonë.

Emisionet më të shikuara në vend, janë ato me Hoxhallarët tanë, transmeton GazetaPrishtina.

Një grua e pyeti Hoxhën Shefqet Krasniqi se a prishet Abdesi nëse ju flasim musafirëve për dore.

Përgjigjia e tij është në këtë video më poshtë: / GazetaPrishtina