Adelina Ismaili fuqishëm mbështet Vjosa Osmanin: Më duket si Ibrahim Rugova

Adelina Ismaili

Këngëtarja Adelina Ismaili, e njohur për opinionin e saj politik, në emisionin Pr essing kohë më pare kishte thënë se e përkrah f uqishëm zyrtaren e LDK’së, Vjosa Osmanin, për kryeministre të Kosovës.

“Jam tu e pa dikë që kam me e përkrah me krejt qenien time. Është Vjosa Osmani. Do ta përkrahi më shumë se Ibrahim Rugovën”, thotë Adelina.

Ajo thotë se Osmani dhe qëndrimet e saj i duken të ngjashme me ato të l iderit të parë kosovar dhe kreut të LDK’së, Ibrahim Rugovës.

“Kemi mbetur si jetima pasi ka vd ekur Ibrahimi. Te Vjosa po e shoh Ibrahimin e dytë. Nuk ka lëvizur nga parimet e saj pavarësisht pr esionit”, ka vazhduar këngëtarja.

“Vjosa nuk bën k ompromis. Koalicioni (me PDK’në) ma ka th yer z emrën”, thotë Adelina.