Adelina Thaçi do t’iu bëjë të qani me këto fjalë për babain e ndjerë

Rasim Thaçi-Cima do të mbahet gjithmonë në mend për humorin dhe karakterin e tij të jashtëzakonshëm, shkruan “Kosovarja”.

Ai, ishte fytyra dhe personazhi emblematik i ekranit, që sjelli disponim e buzëqeshje në fytyrat e njerëzve për më shumë se 40 vjet me rradhë.

Cima, u mund nga K0víd, duke lënë të píkëlluar familjarët, personat e dashur dhe një publik të tërë.

Adelina, e bija e vetme e artistit të humorit, sot e ka kujtuar me këto fjalë p rekëse babain e ndjerë, shkruan “Kosovarja”.