Adnan Merovci : Rugova u bë gati me helikopter për në Prekaz, ja kush e ndali (Video)


Adnan Merovci ka qenë bashkëpunëtori më i afërt i ish-presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova.Ai ka qëndruar krah presidentit të parë të Kosovës në momente të vështira dhe të lumtura.Në një rrëfim për KP, Merovci sjell histori nga rrugëtimi i tyre përbashkët mé póshté ndíqní vídeón nga Adnan Merovci.

Këtë javë i ftuar nKosovë Show është Adnan Merovci, njeriu më i afërt i ish-Presidentit Ibrahim Rugova. Ai ka folur për shumë kujtime nga e kaluara e tij me Rugovën.