Adriana dhe i dashuri i saj luajnë “Ludo King”, afrikani pyet kush fiton?


Adriana dhe i dashuri i saj luajnë “Ludo King”.Adriana Matoshi e njohur më shumë për publikun si “Sasa” falë serialit “O sa mire” ka arritur të jetë ndër emrat më të komentuar nga mediet rozë.

E gjithë kjo falë profesionit të saj si aktore, por që kohëve të fundit është bërë mjaftë e përfolur duke publikuar lidhjen me futbollistin afrikan Keith Owen Groeneveld, shkruan “Kosovarja”.

Ishte Keith ai i cili publikoj një foto duke luajtur “ Ludo King” dhe që ka një pyetje, cili po fiton.

E juve si ua merr mendja cili është më i fort në këtë punë?