Ae keni ditur se Biznismeni nga Drenica Hetem Ramadani ia “mori” bashkëshorten këtij këngëtari


Hetem Ramadani njihet shumë në popull si një meditues dhe mjek popullor. Ai është edhe një biznismen nga Drenica, që jeton dhe vepron në Slloveni.
Kush nuk e njihte më parë atë si meditues e mjek, sigurisht e njihnin për martesën e tij me këngëtaren e njohur Inva Mula mé póshté ndíqní fótón nga qifti.

Kjo e fundit, më parë ishte e martuar me Pirro Ҫako, mirëpo u divorcua nga ai, për tu martuar më pas me Ramadanin.

Ata të dy bashkë kanë një vajzë të quajtur Nina.