Ae keni ditur se “Msusi” i Stupcave është fermer në jetën e përditshme (VIDEO)

Aktori Afrimi nga Stupcat Official është fermer në jetën e përditshme, shkruan RepublikaOnline.net Ai u bë pjesë e një storie televizive kur i ngordhen disa nga lopët në fermën e tij. Kjo erdhi si pasojë e sëmundjes së antraksit që disa vite më parë ishte shqetësim për fermerët kosovarë.
Ai dhe të tjerë fermerë, në këtë video kanë shprehur shqetësimin e mundësisë së përhapjes së antraksit, që mund të prekë edhe njerëzit (Klíkó mé póshté pér Vídeón)