Agim Bahtiri zbulon marrëveshjen për ndarjen e Mitrovicës. Ja kush e ndau!


Kryetar i Mitrovicës Jugore, Agim Bahtiri, ishte mysafir në emisionin ‘Kojshia Show’.

Nga minuta 11:30 të emisionit Bahtiri, zbulon skenarin dhe rrëfen për ndarjen e Mitrovicës./infokosovaKryetar i Mitrovicës Jugore, Agim Bahtiri, ishte mysafir në emisionin ‘Kojshia Show’.

Nga minuta 11:30 të emisionit Bahtiri, zbulon skenarin dhe rrëfen për ndarjen e Mitrovicës./infokosova