Agim Veliu: “Në Kosovë ka pare boll, Mundesh me jetu ma mirë se në perëndim“


Nenkryetari i LDK-se dhe Ministri i Puneve te Brendshme, Agim Veliu per here te pare ka folur per media qe na koha kur u be pjese e Qeverise Hoti. Ai ka befasuar te gjithe me fjalet qe ka thene per popullin e Kosoves..

“Në Kosovë ka pare boll, mun jeton ma mire se ne Gjermani e Zvicer, puntort i kane kushtet e mira.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta Gazeta Kosoves.