Agim Veliu nuk e flet asnjë fjalë, i mbyll telefonin Ermal Pandurit (VIDEO)

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Agim Veliu, nuk e ka folur asnjë fjalë, pas përfundimit të procesit zgjedhor , shkruan KORREKT PRESS

Emisioni Debat Plus, e ka kontaktuar drejtpërdrejt Veliun, i cili është përgjigjur në studio.

Me t’u kuptuar se kush është dhe pas bërjes së pyetjes nga moderatori, Veliu e ka mbyllur telefonin.KORREKT PRESS